Firma

Erfaringen fra vores koncern bliver til din succes


Hubergroup er en sammenslutning af 40 virksomheder fordelt over hele verden.

Som en af de førende trykfarveproducenter har vi desuden mange års erfaring med fremstilling og markedsføring af tryklakker, fugtevandstilsætninger og trykhjælpemidler.

Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet, som ofte er skræddersyet til vores kunders trykformål med mange forskellige behov på forskellige områder. Dette sikrer vi med mere end 130 filialer, salgskontorer, fjernlagre og repræsentanter verden over. 

Mere end 3500 fagmænd og specialister gør det muligt at producere mere end 340.000 tons trykfarve årligt.

Vi har i 250 år været en familiedrevet virksomhed, som konstant definerer nye kvalitetsstandarder ved hjælp af intensivt forsknings- og udviklingsarbejde og forsvarer sin position som én af markedslederne inden for offset- og emballagetryk.

Ud over vores farvers fremragende kvalitet, ydelse og holdbarhed værdsætter velrenommerede trykkerier verden over ligeledes vores serviceydelser.

“More than just ink” er ikke kun et reklameslogan. Det afgør tværtimod hver enkelt medarbejders tankegang og handlinger med henblik på at levere det bedste og tilbyde de mest innovative løsninger og serviceydelser.

hubergroup shoppen

Farvekort med mere - bestil det hele online!

Besøg vores nye shop med reklameartikler. Bestil farvekort og mange andre nyttige produkter i forbindelse med hubergroup og gruppens forretning.

hubergroup shop

Product Image

RAPIDA COFREE

Kassefrisk !NKREDIBLE farveserie med hurtigsættende egenskaber til omgående omslåning og efterbehandling.

Mere
Product Image

NewV sup

UV-hjælpemiddel til optimering af diverse egenskaber, når der opstår særlige krav til anvendelsen.

Mere